Enoturismoa

Scroll down
Leku enblematiko honek sukaldaritza tradizionala eta euskal hospitalitatea uztartzen ditu, mokadu bakoitzean une gogoangarriak sortzeaz gain.
Itsaspeko Upategia esperientzia paregabea da ardoaren munduan.
Riscalgo markesaren antzinako bodegak, batetik, eta Frank O. Gehry arkitekto kanadarrak diseinatuta dagoen eta hotel bat hartzen duen eraikin berri batek, bestetik, osatzen dute Eltziegoko Ardoaren Hiria, nazioarteko ikonoa.
Leku paregabe honek lau kalatu ditu zazpi metroko sakoneran, ardoak modu tradizionalean egiteko.
Alkohol-graduazio moderatua, freskotasuna, fruta-aroma eta azidotasun bereizgarria dira txakolinaren ezaugarri nagusiak. Euskal kulturaren eta gastronomiaren ikur bihurtu da.
Arakatu Lozano upategiak eta murgildu eskaintzen duen zeharkaldian: mahasti esperimental berritzaileak, botilategi historiko enblematikoa eta kortxoak nola egiten dituzten azaltzeko kontakizun zirraragarria.