Skip to content
Zatoz Grand Tour-era
Zatoz Grand Tour-era
EUS
ESP
ENG
FR
DE
Zer ikusi
Bizkaia
Gipuzkoa
Araba
Zer egin
Ondare Kulturala
Tradizioak
Natura
Euskal Gastronomia
Enoturismoa
Kirolak
Euskal Kostaldea
Grand Tour
Kostaldeko ibilbideak
Bilbo – Lekeitio
Lekeitiotik Zarautzera
Zarauztik Donostiara
Barrualdeko ibilbideak
Donostiatik Gasteizera
Gasteiztik Guardiara
Guardiatik Urduñara
Urduñatik Bilbora
Lekeitio – Gasteiz
Antolatu zure bidaia
Nola mugitu
Denbora Euskadin
Turismo-bulegoak
LGTBI helmuga
Non jan
Zer jan
Bloga
Menu
Zer ikusi
Bizkaia
Gipuzkoa
Araba
Zer egin
Ondare Kulturala
Tradizioak
Natura
Euskal Gastronomia
Enoturismoa
Kirolak
Euskal Kostaldea
Grand Tour
Kostaldeko ibilbideak
Bilbo – Lekeitio
Lekeitiotik Zarautzera
Zarauztik Donostiara
Barrualdeko ibilbideak
Donostiatik Gasteizera
Gasteiztik Guardiara
Guardiatik Urduñara
Urduñatik Bilbora
Lekeitio – Gasteiz
Antolatu zure bidaia
Nola mugitu
Denbora Euskadin
Turismo-bulegoak
LGTBI helmuga
Non jan
Zer jan
Bloga
Zer jan
Zer jan
Euskadi - Basque Countryn
Pantxineta
Ezagutu Donostiako postre tradizional bikain hau. Hostorezko pastel sinple bat da, pastel-kremarekin betea eta almendraz estalia.
Irakurri gehiago
Sagardoa
Euskal sagardoak milaka urteko jatorria du, eta oso errotua da eskualdeko nekazaritza- eta landa-bizitzan. Sagar-edari hartzitu bat da, tradizionalki sagardotegietan partekatzen dena.
Irakurri gehiago
Arrainak txingarretan erreta
Euskadin, tradizio errotua da arrainak parrillan erretzea, eta bikain islatzen du eskualdeko itsas ondare aberatsa.
Irakurri gehiago
Txuleta
Txuleta-janak sukaldaritza-tradizio handia du Euskadin; behi- edo idi-txuleta bat izaten da, handia gehienetan, parrillan erreta.
Irakurri gehiago
Pintxoak
Errazio txikiekin bapo jateko. Harriturik geratuko zara zenbat establezimenduk betetzen dituzten barra gainak pintxo bikain ugarirekin.
Irakurri gehiago
Gorbeiako garagardoa
Kalitatezko lehengaiak dira sekretua, hala nola Gorbeia mendiguneko ura.
Irakurri gehiago
Aurrekoa
Page
1
Page
2
Page
3
Page
4
Page
5
Hurrengoa