Non jan

Scroll down

Non jan Euskadi - Basque Countryn

Urduñatik oso hurbil dago XVII. mendeko aiarar baserri enblematiko hau. XVII. Produktuaren kalitatean oinarritutako gastronomiaren erakusgarri da eta horixe da eskaintzen duena, errezeta tradizionalen sustraiak berreskuratuz; iraganaren eta orainaren arteko ezkontza perfektua.
Sukaldaritza freskoa, modernoa eta kalitatezkoa, familia giro atseginean. Sormenezko sukaldaritza, Urduñako erdigune historikoan bertan.
Murgia eta Orduña artean, bere mahastietako mahatsarekin egindako txakolina eta beste produktu ugari eskaintzen du Artomaña Txakolina jatetxeak.
Barrako jatetxea da Almazen; 15 lagun eser daitezke sukaldearen bueltan, antzina gatz-biltegia izan zen espazioan tokiko gastronomia bikainaz gozatzeko.
Arabako Errioxaren erdi-erdian dagoen jatetxe honek bista zoragarriak ditu mahastietara, eta ukitu pertsonala duten sasoiko produktuak dastatzeko leku paregabea da.
Arrea! Arabako Mendialdearen erdi-erdian garatzen den kontzeptu gastronomiko berria da. Michelin izar bat du, baina jatetxeko Ikuilutik, aurrekontu guztietarako aukerak ere eskaintzen ditu.