Non jan

Scroll down

Non jan Euskadi - Basque Countryn

Sasoian sasoiko zaporeetatik abiatuta sortutako plater apartak dastatu ahal izango dituzu; 0 Km filosofiari jarraituz, tokiko produktuaren aldeko apustua egiten dute beti.
Parrillan egindako txuletetan espezializatua eta Tolosako babarrunengatik ezaguna, Casa Julián haragijaleen tenplua da. Landa-giro autentikoa eskaintzen du, eta, erretzeko maisutasunarekin lagundurik, euskal gastronomiaren muinera eramango zaitu.

Aurrez erreserbatzea gomendatzen dizugu!
3 Michelin izar ditu. Euskal sukaldaritza tradizionalean espezializatua. Euskal sukaldaritza tradizionalean espezializatua.
Astigarraga erdigunetik gertu dagoen sagardotegi tradizional enblematikoa. Txotx tradizionala eskaintzen du sagardo-garaian, urtarril amaieratik apirilera. Garaitik kanpo, upategia bisita daiteke, sagardoaren eta upategiaren historia ezagutzeko
Katxiña txakolindegian dagoen jatetxea, 2013an irekia, Orio kanpoaldeko ingurune natural batean.
Katalunia-Euskadi fusioa, lehengaiekiko errespetu handiz eta beti ekoizle txikietan oinarrituta; apartekoa sasoiko platerez gozatzeko. LA BASKULA (euskadigastronomika.eus)