Non jan

Scroll down

Non jan Euskadi - Basque Countryn

Natura-ingurune batean dago, Arabako txakolinaren sorlekua den Aiara haran ederreko eraikin historiko batean. Sukaldeko xehetasun txiki guztiak zaintzen ditu Arcos de Quejana jatetxeak, eta horiexek ematen diote bere nortasuna
Euskal sukaldaritza tradizionala ukitu moderno arinekin Azpeitian.
Jatetxea Getariako hondartzan bertan dago, zurezko egitura baten gainean.
Abangoardiako euskal sukaldaritza Zarautz erdialdean.
Itsasoaren eta mendien artean, jatetxe honek terraza atsegina eta sekulako ikuspegiak eskaintzen ditu. Espezialitatea: behi zaharraren haragia eta arrain basatia parrillan erreta.
Ondarroako portuan dago eta legatza Ondarroako erara da bertako espezialitatea. Izan ere, plater horrek gastronomia-lehiaketa irabazi zuen ETBn. Taberna eta pintxo-barra hornitua ere baditu.